Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 7 de novembre de 2015

Sant Andreu de la Barca 27-15 CHR IM

Després de la gran ensopegada del passat cap de setmana, aquest ens tocava desplaçar-nos a casa del Sant Andreu de la Barca per intentar refer-nos de la mala ratxa de joc que ens acompanya darrerament.
Se’ns presentava un repte difícil doncs al davant teníem un equip format en la seva gran majoria per jugadors cadets però aquest factor no ens va aturar i vam aconseguir complir el nostre objectiu, retrobar la nostra identitat com equip.

Els ribetans van sortir des del minut 0 amb l’empenta necessària per plantar cara a uns rivals que eren superiors no només per la categoria a la que haurien de pertànyer sinó també físicament. Els nostres no es van arronsar i recuperant el bon joc que ens havia donat resultat en setmanes anteriors van aguantar amb una diferencia de 5-6 gols una bona part de tot el partit. Amb el pas dels minuts el desgast i algunes decisions arbitrals poc encertades van fer-se notar en el marcador, augmentant la diferència. Resultat final: 27-15.

El marcador no reflexa el que va passar a la pista i hem d’estar molt contents doncs, després de dues setmanes de marxar a casa insatisfets, sembla que l’equip infantil s’ha retrobat i torna a estar preparat per seguir demostrant les ganes que te de seguir creixent. Així doncs animem als nostres jugadors a seguir treballant per no tornar a ensopegar i poder gaudir cada cap de setmana d’aquest esport tant divertit que es l’handbol.


BON HANDBOL!!!