Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 15 de novembre de 2015

15-11-15: JUVENIL MASCULÍ VS AMPA MANYANET

H Ribes Juvenil masculí 32 – AMPA Manyanet 28

Gran partit i bona victòria enfront un rival directe.
El Manyanet, tercer a la classificació, va ser un dur rival, fort física i tècnicament. Partit amb bon joc, intensitat, emoció i esportivitat. No es pot demanar mes.
Primera part molt igualada amb el màxim avantatge pel Ribes al minut 5, 2-0. Al minut 10 màxima pel Manyanet 4-6.
A partir d’aquí empats fins al 15-16 pel rival al descans. Moltes pèrdues i moltes recuperacions van permetre aquesta igualtat. No s’estava jugant malament però, faltava una marxa més.
La segona part  va ser idèntica a la primera però, amb més encert en atac i menys en defensa. Minut 10, empat a 21. Llavors, es va començar a defensar fort i es va lluitar mes en atac contra la bona defensa del rival. Resultat de tot això, 26-21 en 5 minuts. No es van relaxar i es va mantenir la renta fins a l’últim segon que ens van retallar. Final 32-28 i continuem líders.
Destacar en la reacció de l’equip el gran treball de Hamza a la porteria i de Oriol, Víctor i David en defensa, increïbles.  L’encert i velocitat als extrems de Raul i Marc. Les contres de Adrià. Les assistències dels Alberts (Ortuño i Franch) i la guerra de Gabri i Pol contra la defensa contraria.
Felicitacions a tot l’equip.

Propera sortida cap a Tarragona.