Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 7 de novembre de 2015

7-11-2015: CHR Infantil masculí (consell) vs BM Esparreguera

CHR IM 25-24 BM Esparreguera 
Partit jugat dissabte al matí al pavelló de Ribes que suposava l’estrena de l’equip que participarà al consell. Al davant teníem un rival amb al que ja ens havíem trobat ara fa unes setmanes a l’amistós, el BM Esparreguera, per tant érem conscients de que ens tocaria sortir molt endollats des de bon començament. I així va ser.


Des del minut 0 els ribetans van sortir amb l’empenta que semblava perduda les últimes setmanes, tornant a mostrar-nos el joc de combinació al que ens tenen acostumats i una defensa molt contundent que els va permetre aturar als jugadors de l’Esparreguera amb alguns dels quals hi havia una diferencia física molt important. El partit va anar molt ajustat en el marcador en tot moment, sent de 2 la distància més gran que vam aconseguir al nostre favor, però els nostres nois no van posar-se nerviosos i van ser capaços de mantenir la diferència. Resultat final: 25-24

S’ha de felicitar a l’equip per la bona feina que va fer i per la gran actitud que van tenir els jugadors en tot moment. Tot al contrari que la setmana anterior es va lluitar del minut 0 fins al final i això va comportar el premi de la victòria. Per últim fer una menció especial a la bona actuació del que serà el nostre porter del consell en Simón.


BON HANDBOL