Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 9 de novembre de 2015

7-11-15: H San Cugat vs Juvenil Masculí

Sant Cugat B 23 - H Ribes Juvenil masculí 38

Nova victòria amb gran diferència en el marcador.
Partit dubtós d’inici ja que, el rival tenia resultats desconcertants, victòries contra rivals difícils i empats i derrotes contra rivals mes dèbils. A mes, ens presentàvem al partit amb només 1 canvi a la banqueta. Semblava que el partit seria llarg i calia dosificar. 

Començament amb joc lent i errades en els llançament pels dos equips. Rresultat de 3-3 als 10 minuts i de 7-9 als 20 minuts. Complicat. Temps mort demanat pel Sant Cugat i tot va canviar. Mes intensitat defensiva per part nostre, mes contra atacs (es va començar a córrer) i aquests 10 últims minuts ens va donar una avantatge de 11-18 al descans. Tranquil·litat momentània pel resultat i pel joc. El rival anava al 100% i nosaltres amb el fre de mà posat.

Amb les instruccions al descans, aquest partit dirigir per en Jose, la segona part va començar com el final de la primera part, intensa, amb recuperacions (28 en tot el partit, una bestiesa)  i 14-25 al minut 10. Partit decidit. Ara calia gaudir a la pista i a la grada i es va intentar però, les aturades del joc per part de l’àrbitre, molt estricte en totes les decisions, no va permetre un joc vistos i continuat com sabem fer-ho. Final de mes 15 (23-38) i continuem líders de grup.