Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 7 de novembre de 2015

7-11-15: CADET MASCULÍ VS HANDBOL SALOU

CH RIBES 30 – CH SALOU 31

Després d’uns quants partits seguits amb desplaçaments amunt i avall tocava per fi jugar a casa en la que ha estat la sisena jornada de lliga.

L’equip dels cadets va ser el primer en ocupar pavelló, així que dissabte va tocar matinar. Encara més ho van fer els jugadors que ens visitaven, el Salou, equip amb la totalitat de punts en joc fins al moment aconseguits i situat al capdamunt de la classificació, factor que fàcilment hagués pogut condicionar els ànims dels locals. El que va passar, tot el contrari: els nois del Ribes van jugar ben desperts i connectats, des del principi fins al final, i van tornar a lluitar estoicament en un partit molt disputat, donant exemple un cop més de quina ha de ser l’actitud necessària per encarar allò que, d’entrada, ja no es preveia gens fàcil.
Avantatge inicial de tres gols pels locals en un possible excés de confiança dels contraris que van haver de rectificar el joc i posar-s’hi a fons per no perdre el partit. A partir d’aquí, marcador igualadíssim amb una màxima diferència de dos gols que anava i venia en un partit sense clar vencedor ni vençut. Bona intensitat de joc per les dues bandes que es va mantenir durant els 60 minuts. En definitiva, res a dir del joc dels locals que va ser impecable, però darrers 10 minuts en que algunes expulsions, una amb targeta vermella, i la lesió de l’Ian, un dels nostres jugadors, van ser circumstàncies determinants que van impedir superar l’empat final i alhora una oportunitat que els de Salou van aprofitar per sumar el gol que els va acabar donant la tan ajustada victòria.
Derrota, doncs, però amb el cap ben alt i orgull en majúscules el que han de sentir jugadors i entrenador per la millora de joc aconseguida després de l’inici tan poc encertat que van tenir. Milora que, a dia d’avui, ha portat a complicar força les coses a un rival que estava acostumat a guanyar amb clara diferència i que aquest cop ha tingut la derrota  més a prop que mai. Enhorabona campions. A seguir així!!