Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 29 de novembre de 2015

29-11-15: CADET FEMENÍ VS MONTMELÓ

Partit mes complicat del que es preveia inicialment. La dificultat plantejada per les rivals de Montmeló ha estat molt per sobre del que es podria pensar veient la classificació. Ha estat un partit molt disputat, en el que les rivals s'han posat fins a 4 punts per sobre en els primers 20 minuts.
Poc a poc les nostres han anat pujant la intensitat, aconseguint donar la volta al marcador i finalitzar la primera part 1 gol per sobre: 11-10. A la represa, conscients de que no podien afluixar, han anat distanciant-se en el marcador fins els 10 últims minuts, que han pitjat l'accelerador a fons, aconseguit finalment la diferencia més gran en el marcador: 29-19. Bon partit, on s'ha demostrat que no hi ha rivals fluixes, i que cal anar a totes de principi a fi. Gran partit i ja sumem 5 victòries de 8 partits disputats.

La propera setmana descansem tots els equips, com ja va sent habitual el pont del 6 i 8 de desembre. El proper partit el cap de setmana del 12-13 de desembre a Barcelona, enfront el CEH BCN SANTS UBAE.


Us hi esperem a tots. BON HANDBOL!!!