Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 29 de novembre de 2015

29-11-15: JUVENIL MASCULÍ VS SAFA HORTA

H Ribes Juvenil masculí 45 – SAFA Horta 17
Seguim amb els números globals  de la lliga. Bon atac i bona defensa.
Per resultats, semblava que el SAFA plantejaria mes problemes però, des de el primer minut, els nostres jugadors van donar tot a la pista, van fer un gran partit i no van donar opció al rival.

Al minut 10 el resultat era de 3-2 pel Ribes que no reflectia el joc de l’equip, per imprecisions en el llançament. Després, intensitat defensiva com mai i recital de contra atacs arrel de les recuperacions.
Destacar les 33 recuperacions i els 20 gols de contra atac en tot el partit. Tots els jugadors del Ribes van recuperar pilotes. Tots el jugadors (d’atac) van marcar per l’estil de gols. I una dada més, la primera part va finalitzar 22-6 amb nomes 15 llançaments del rival.
Els porters van tenir poca feina però ben resolta, un 40% d’aturades. Partit completíssim amb tots els jugadors per primera vegada a la temporada i gran joc col·lectiu. Final 45-17, de mes 28. Sempre hi ha coses a millorar però, aquesta vegada tant en Luciano, en Jose i tota la grada poden estar contents del treball fet pels nostres jugadors.

Ara setmana de descans i a preparar el proper partit a Barberà del Vallès.