Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 22 de novembre de 2015

22-11-15: AULA vs CHR Infantil masculí (federació)

AULA 26 – 15 CHR IM
Partit disputat diumenge el matí a l’escola Aula de Barcelona. Aquesta setmana vam trobar-nos davant a un bon rival, segurament el millor amb el que ens havíem enfrontat fins al moment i que des de bon inici del partit va deixar clares les seves intencions a través de la intensitat del seu joc.

Així com el rival va posar-ho tot des de bon començament, a nosaltres ens va costar molt entrar en el partit. En defensa no acabàvem de trobar la comunicació, la disciplina ni la intensitat necessàries per parar els jugadors barcelonins, que entraven amb molta força, fent que els intents per aturar-los resultessin insuficients. Pel que fa a l’atac ens vam trobar en la mateixa situació, semblava que els nostres nois es veiessin intimidats per la defensa rival i això va provocar que la pilota no circulés amb velocitat, que s’ens oblidés treballar el nostre handbol i que ens costés una barbaritat trobar l’espai per finalitzar les ocasions de forma clara.

Cap a la meitat de la segona part vam assistir a una petita reacció dels ribetans, que semblava que haguessin trobat la força, la inspiració i l’empenta que no havíem trobat en el primer temps. Això ens va permetre posar mes dificultats al rival i arreglar una mica la impressió de que havien sigut molt superiors a nosaltres durant tot el partit, però ja era massa tard i la renda en el marcador molt àmplia. Resultat final 26-15

No podem estar contents del resultat del partit doncs aquesta sensació de que els nostres nois van deixar-se intimidar per la intensitat defensiva i ofensiva del rival no els va permetre posar-ho tot a la pista, deixant la sensació de que els adversaris eren molt superiors a nosaltres. A pesar d’això no va ser un mal partit doncs l’equip va lluitar de principi a fi. Per últim agrair a en Said i en Ferran seva valentia i el gran favor que van fer-nos doncs sense ser porters van posar-se a la porteria durant el partit i van donar tot el que van poder. Tenint en compte aquest factor vam sortir molt ben parats per anar a jugar contra un equip tan bo com l’AULA sense porter i treure aquest resultat.

BON HANDBOL!!