Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 21 de novembre de 2015

21-11-15: CHR Infantil masculí (consell) vs Sant Joan Despí

CHR IM 28 – 24 Sant Joan Despí

Tercera jornada de la competició del consell del Baix Llobregat i tercera victòria pels nostres infantils. En aquesta ocasió ens enfrontàvem al Sant Joan Despí, rivals dels que no en teníem referències però si sabíem que seria complicat i ens hauríem d’esforçar de valent, doncs sempre que es juga contra qualsevol dels seus equips els partits son molt disputats. Tal com esperàvem, les expectatives es van veure complides.


Des de bon inici la cosa va anar molt disputada, gol amunt, gol avall, els dos equips anaven intercanviant l’avantatge en el marcador fins gairebé el minut 15 del primer temps. A partir de llavors i fins al final de la part, els ribetans van patir un petit daltabaix que va provocar nerviosisme, errors en el joc i que els visitants agafessin una renda de 3 gols.

El temps de descans va servir perquè, amb les correccions apropiades i la posterior reflexió sobre el que havia passat, els nostres nois sortissin amb el xip canviat, disposats a remuntar la situació per no deixar que el partit se’ls escapés. L’objectiu es va veure acomplert ja que els ribetans no només van ser capaços de capgirar el marcador sinó que finalment van aconseguir finalitzar el partit amb una diferencia de 4 gols sobre el rival. Resultat final: 28-24

Aquest ha sigut un d’aquells partits que ajudaran a l’equip a créixer com a grup. El trobar-se en una situació adversa, ser capaç de corregir els errors i saber canviar l’actitud per continuar lluitant fins al xiulet final demostra que els nostres nois tenen ganes de seguir millorant i que tenim un equip al que encara li falta treballar bastant el tema de l’actitud però al que ningú pot discutir-li l’entrega, l’esforç i l’ambició per la victòria. Esperem que aquesta empenta els hi duri setmana rere setmana, doncs d’aquesta manera segur que gaudirem molt veient el seu progrés.

BON HANDBOL!!