Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 3 de novembre de 2015

1-11-15: CHR Infantil masculí vs Safa Horta

CHR IM 20-31 Safa Horta
Partit disputat diumenge al matí corresponent a la cinquena jornada de la lliga regular. L’equip infantil sembla que ha caigut en una petita mala ratxa de joc i en aquesta post diada de hallowen va sumar la seva segona derrota consecutiva, aquesta vegada de forma molt contundent no només pel resultat sinó per la forma d’encaixar-la.


Al igual que a les pel·lícules de por, tan apropiades per aquestes dates, vam assistir a dos parts totalment oposades dels nostres. Uns minuts inicials del primer temps on a pesar d’arrancar una mica dubitatius poc després tot sortia a la perfecció ens permetia aconseguir una diferencia de 6 gols sobre el rival i feia pensar que de seguir amb aquesta intensitat durant la resta del partit aconseguiríem la victòria.

Però en arribar el minut 15 tot va canviar i ja no vam poder aixecar cap. Un seguit d’errors i males decisions va portar als infantils a nervis innecessaris, a regalar pilotes als rivals, a fallar llançaments, a no defensar apropiadament i, el que ens preocupa més de tot, a deixar de lluitar, passant-se la resta del partit sense semblar el que ha de ser un equip. Resultat final: 20-31

Mes enllà del resultat, el que ens ha de preocupar es que no pot repetir-se novament la situació donada en aquest partit. No podem deixar de lluitar en cap moment sigui quin sigui el resultat i passi el que passi a la pista. Es per això que animem als jugadors a aprendre del que ens ha passat aquesta setmana per corregir aquesta actitud i canviar-la de cara a futures setmanes.

BON HANDBOL!!