Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 31 d’octubre de 2015

31-10-15: EL VENDRELL VS CADET MASCULÍ

CEH VENDRELL SDE 34 – CH RIBES 39

Sembla ser que l’esperada i merescuda victòria de la setmana passada va ser l’empenta necessària per fer pujar els ànims de l’equip del Juanpe que s’hi ha tornat a entregar a fons en aquesta ocasió. 

El cadet va jugar dissabte el seu cinquè partit de lliga, el tercer consecutiu en pista contrària. Ho van fer a casa del Vendrell, equip situat en una posició similar a la nostra en la classificació i, per tant, jornada aquésta que calia aprofitar.
Primera part que va anar força ajustada: joc defensiu fluix i poc eficaç que no va deixar als jugadors del Ribes gaudir gaire estona del bon tret de sortida que els havia situat alguns gol per davant just a l’inici del partit. Avantatge que es va anar perdent en un partit on la influència de les decisions arbitrals, algunes d’elles poc coherents, va jugar un paper important provocant el desconcert dels jugadors ribetans que veien el seu joc constantment aturat i que no encertaven a esbrinar quina havia de ser la manera de jugar sense que això passés. S’arribava així a un perillós resultat de 14-15 en el descans. Ànims amunt, actitud que no va decaure i segona part en la que el marcador va reflectir més ajustadament el que succeïa a la pista de joc. Arribaven bones jugades, bones aturades i una diferència de gols a favor que els nois del Juanpe ja no van deixar escapar, malgrat les contínues i sorprenents expulsions d’alguns dels nostres que van deixar l’equip amb només 5 jugadors en un parell d’ocasions. Si hi sumem el fet que el Vendrell, com a equip sense drets esportius, comptava amb alguns jugadors del juvenil que marcaven la diferència, en resulta tot plegat un cúmul de circumstàncies adverses que no va impedir, però, que el Ribes acabés enduent-se la victòria.
Final del partit amb merescut resultat de 34-39 i bon joc el que van tornar a oferir els cadets que aconsegueixen sumar dos punts més pujant així un altre esglaó en la classificació. Felicitats una setmana més!!!