Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 24 d’octubre de 2015

24-10-15: MORA LA NOVA VS CADET MASCULÍ

MÓRA LA NOVA SDE 25- CH RIBES 26

Per fi, aquesta setmana SÍÍÍÍ!!!!!!!! El cadet s’ho ha cregut, ha lluitat, defensat, pressionat, s’ha esforçat, ho ha donat tot, ha jugat com mai i ha guanyat trencant la mala ratxa que portava des de l’inici de lliga.

Dissabte, jugadors, entrenador i alguns pares sortíem en autocar cap a Móra la Nova on ens esperava un equip força ben situat en la classificació i que, veient-los en el calentament previ al partit i sabent del nostre recorregut fins al moment, ens feia pensar als de la grada que el resultat no seria molt diferent als anteriors. Gran error el nostre perque els nois del Ribes van sortir trepitjant fort a un ritme que es va mantenir constant durant els 60 minuts de joc i que va posar entre les cordes a un rival que ens avantatjava en 4 punts.

Bona defensa dels ribetans que mantenia ben protegida la porteria i gairebé obligava a l’equip contrari a aprofitar els contraatacs per tenir opció a gol, joc coordinat i bones jugades que acabaven en encerts dins la xarxa contrària, porters els nostres que també s’hi van lluïr. Amb aquesta actitud els de Ribes van aconseguir situar-se 2-3 gols per davant en gairebé tot el partit i només en els darrers 15 minuts, després d’algunes jugades tenses que ens van deixar algun lesionat, el marcador es va capgirar de dos gols que gràcies al coratge i l’empenta mostrada es van poder recuperar. Menció especial per al Diego i l’Aleix, jugadors revelació de dissabte que van ser determinants en el partit. Així doncs, final feliç en un duel digne de veure: dos grans equips en un gran partit que van fer que el viatge cap a les terres de l’Ebre valgués ben bé la pena. Felicitats a tots plegats!!!!