Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 24 d’octubre de 2015

24-10-15: LICEO FRANCÉS B VS CHR INFANTIL MASCULÍ


Liceo Francés B 24 – 22 CHR IM

Dissabte al mati ens desplaçàvem a casa del Liceo Francés per disputar la quarta jornada de la competició. En aquesta ocasió l’equip infantil no va aconseguir que el joc que tan bon resultat ens ha donat les anteriors setmanes es deixés veure sobre la pista i aquest factor sumat al poc encert dels ribetans va comportar la primera derrota de la temporada.

 
Va ser un partit on la intensitat, la bona defensa i el joc col·lectiu, trets fins ara vitals del nostre joc, no van estar a l’alçada del que els nostres nois ens tenen acostumats i això va suposar un partit molt ajustat des de bon començament, amb diferencies molt petites en el marcador que conforme avançava el temps, i sumat a molts errors de cara a porteria contraria, no van ser suficient per aconseguir endur-se la victòria. Resultat final: 24-22.

En resum, no podem estar contents amb el resultat del partit ja que el rival, tot i tenir una mica mes de nivell que setmanes anteriors, no ens ho va posar tan difícil com per merèixer endur-se el partit sinó que van ser els nostres errors i forma de encarar el partit els que van portar-nos a la derrota. A pesar de tot volem felicitar l’equip per intentar-ho fins a l’últim minut i animar-los a seguir treballant de cara a les següents cites.

.
Bon handbol!!!