Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 17 d’octubre de 2015

17-10-15: CHR Infantil masculí vs Sant Andreu Jesús Maria

CHR IM 33 – 24 Sant Andreu - Jesús Maria

Partit jugat dissabte al matí al pavelló de Ribes corresponent a la tercera jornada de la lliga. Ens havia tocat descansar el passat cap de setmana (encara que nosaltres no ens vàrem aturar) i el rival que en aquesta ocasió teníem al davant, el Sant Andreu – Jesús Maria, mostrava maneres de tenir un nivell de joc similar al dels ribetans.


Així doncs tot apuntava a que assistiríem un partit disputat, però un cop més els jugadors del infantil masculí van mostrar que tenen ganes d’esforçar-se de valent per mantenir el bon nivell de joc de les últimes setmanes i s’ho van deixar tot a la pista per aconseguir una nova victòria marcada novament per el treball en equip i amb una notable diferència en el marcador.

Els primers minuts de joc van ser els únics moments amb una mica d’incertesa, doncs un cop que els nostres nois van centrar-se el partit no va tenir gaire més color i els ribetans van assolir la davantera al marcador durant la resta del partit. En general un partit força complet però amb alguns petits detalls que calen seguir treballant ja que a la segona part van donar-se alguns errors importants. Resultat final: 33-24

Un cop més felicitem a tot l’equip ja que l’actitud d’entrega durant els 50 minuts de partit i la bona predisposició a seguir les instruccions donades des de la banqueta es el que està permetent desplegar un joc tant atractiu com efectiu. De la mateixa manera recordar-los que cal seguir treballant i no aturar-nos, doncs la lliga es molt llarga i no podem conformar-nos sinó que hem d’aspirar a ser cada dia una mica millors.

BON HANDBOL!!