Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 10 d’octubre de 2015

10-10-15: CADET MASCULÍ VS BCN SANT UBAE

CHR 20- BCN SANTS UBAE 31
Els cadets van jugar el seu segon partit de lliga aquest dissabte a casa contra el BCN Sants UBAE, de moment el segon classificat, en una jornada amb algunes baixes i en la que els locals tampoc van aconseguir endur-se els dos punts. 8 jugadors i 3 porters era el total de la plantilla de la que disposava el Juanpe, fet que el deixava amb poques opcions de canvi.
El Kisku, que habitualment llueix la samarreta verda de porter, entrava a la pista com a pivot i es comptava així amb un canvi més.
Joc durant la primera part que va transcòrrer molt semblant al de la setmana passada : lentitud, errades en llençaments, jugadors adormits i equip poc coordinat que es començava a endarrerir perillosament en el marcador i perdia ja de 7 gols en el minut 20 de partit. 7-15 a la mitja part, moment que l’entrenador aprofitava per alliçonar l’equip en un intent de canviar el rumb del partit. Paraules que van quallar i segona part en la que els jugadors locals van saber igualar el joc contrari davant un rival de característiques semblants amb el que fàcilment haguessin pogut mostrar un joc similar des del començament si així s’ho haguessin proposat. Canvi, doncs, d’actitud en la segona meitat amb una millora defensiva evident amb la que el Ribes aconseguia aturar l’atac contrari i bona actuació de l’Ivan i el Marc que van rebutjar, entre altres, vàries pilotes llençades des del punt de penalt. No tan encertat, en canvi, el joc ofensiu que no acaba de donar els resultats desitjats. Millora respecte l’anterior partit en uns darrers 30 minuts que van valer molt la pena. Malauradament, un xic tard per despertar i marcador que ja no es va poder capgirar. Resultat de 20-31 a favor dels visitants.

Esperem que la setmana vinent els nois del cadet surtin disposats a donar-ho tot des del minut zero. Segur que sí!!!