Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 5 de setembre de 2015

HANDROSCAT, EL NOU PROGRAMA DE RÀDIO DE L'HANDBOL CATALÀ

Ràdio Granollers va començar aquest dilluns ‘Handroscat’, un programa d’una hora setmanal dedicat a l’handbol català i que serà distribuït per La Xarxa.
Sota la direcció de Pol Estopiñan, Josep Soley a les vies de so i la col·laboració d’Eduard Batlles, Aleix Agudo i Laia Coll, l’’Handroscat’ repassarà l’actualitat de l’handbol català.

Sense renunciar a parlar dels dos principals equips, el FC Barcelona i el Fraikin BM Granollers, volem informar i fer un seguiment de la resta d’equips del territori, amb especial èmfasi a l’handbol femení, als equips amateurs i de base, amb la col·laboració dels seleccionadors catalans. També es dedicarà un espai a repassar la història de l’handbol català amb els protagonistes i a conèixer la vida dels jugadors catalans que estan triomfant a fora.
El programa vol ser un punt de trobada per tots els amants de l’handbol, però també per tots aquells que encara desconeixen el món de l’handbol i tot el que s’hi amaga a darrera.
Cada dilluns a les 10 de la nit podreu escoltar el programa a Ràdio Granollers. I a partir de dimarts el podreu descarregar a la web de l’emissora: www.radiogranollers.cat