Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 28 de setembre de 2015

CRÒNICA 26 i 27 SETEMBRE: Torneig Sant Boi i amistós Vilanova - Infantil Masculí

Ha sigut un cap de setmana complet i intens pels nois del IM que ha servit per tancar la posta a punt pel que fa a la pretemporada. Dissabte ens vam desplaçar fins a Sant Boi per participar en un torneig al qual vam ser convidats i diumenge ens vam apropar a Vilanova per disputar un amistós.


26/09: Torneig Sant Boi

El torneig de dissabte tenia una organització similar al que vam participar fa dues setmanes a Palautordera. 7 equips repartits en 2 grups i un total de 3 partits per disputar que en aquesta ocasió ens van enfrontar a dos rivals que estaran a Lliga Catalana: La Llagosta “A” i Sant Boi “A”, i un altre que estarà a la nostra mateixa lliga: el HSV.

Cal destacar novament el bon paper fet pels nostres nois ja que, tal com venen fent al llarg de les cites de preparació i les eliminatòries, han tingut bona actitud, han lluitat en tot moment i han mostrat un joc col·lectiu destacable. Això ha suposat un balanç general de dues derrotes i una victòria que valorem molt positivament ja que dos dels rivals tenien un alt nivell i tot i així s’han donat resultats molt ajustats:
  • La Llagosta “A”  18-14 CHR IM
  • HC Sant Boi “A” 22-14 CHR IM
  • CHR IM  28 – 15 HSV

27/09: CH Vilanova Hipersimply vs CHR IM

Partit que ens ha portat a Vilanova i que ha servit per seguir carregant les cames del ribetans i conèixer anticipadament al primer rival que ens trobarem a la lliga regular. Al davant ens hem trobat amb un equip molt treballat, amb una diferència física força important entre els seus jugadors i els nostres i que ens ha posat les coses difícils en tot moment.

A pesar de totes les dificultats que presentava el rival i la càrrega física que arrossegaven del dia anterior, els nois del IM han completat un bon partit on ha tornat a destacar l’entrega dels jugadors i el joc col·lectiu, que ens ha deixat veure algunes jugades de combinació molt interessants. Per contra, les pèrdues de pilota i la poca organització tàctica son aspectes que s’han de continuar treballant ja que continuen sent factors molt determinants en els resultats que s’estan obtenint. Finalment derrota per un resultat de 35-21


En general ha sigut un cap de setmana molt positiu en el que l’equip s’ha pogut mesurar amb rivals de diversos nivells i aquest factor permetrà als nois del IM seguir millorant i estar més preparats de cara a l’inici de la lliga. Cal felicitar-los per els aspectes positius ja destacats i animar-los a seguir treballant per corregir aquells altres que encara estan per polir. I per acabar emplaçar-vos a l’estrena oficial de la temporada el proper cap de setmana novament a Vilanova.


BON HANDBOL