Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 20 de setembre de 2015

19 I 20 de Setembre: Eliminatòries Cadet Masculí

Tot i estrenar-se amb una victòria en l’eliminatòria per pimera catalana, el cadet masculí no va aconseguir finalment classificar-s’hi. Rivals forts, alguns lesionats a la banqueta, altres que no hi van poder ser i errades que encara no han tingut temps d’esmenar, van complicar una eliminatòria que van acabar perdent.


Així és com van anar les coses:

Divendres 18. 19.45h. Igualada. Primer partit de tres a disputar. Els jugadors del CHR van sortir a pista amb molta empenta i van oferir un joc organitzat on cadascú va saber defensar bé la seva posició. El partit no resultava fàcil. Diferència de gols molt ajustada que no permetia a la banqueta del Ribes poder respirar amb tranquil.litat. Finalment s’aconseguia la victòria enfront l’Igualada Athletic per 23-25, ben lluitada, ben merescuda. Sopar de celebració a la tornada per compartir l’alegria del moment.

Dissabte 19. 16.00h. Ribes. Únic partit disputat a casa. L’equip visitant: el Liceu Francès, de sobres conegut el seu joc potent, la seva rapidesa en contraatac, la seva duresa en contacte físic. Primers minuts que van estar força igualats. De seguida, però, s’avançava el Liceu Francès en el marcador per 5-6 gols, diferència que ja no es va poder recuperar i que anava augmentant a mida que corria el temps  davant un Ribes ja cansat, que va fallar molts llançaments, que no va defensar la porteria amb la contundència del dia anterior i que, en definitiva, va estar mancat de l’actitud que l’ocasió requeria. Al final el que ja es temia: partit perdut per 20-35.

Diumenge 20. 12.45h. La Salle Bonanova. Darrer partit, plantilla incomplerta però mantenint esperances, pressió en un partit que calia guanyar. Joc similar el que van oferir els dos equips, rivals més igualats, partit que no es va decidir fins als darrers minuts quan ja l’avantatge de gols donava a l’equip local el triomf i la segona posició en la classificació després del Liceu Francès. Resultat: La Salle 25- CHR 20.


Tercer lloc pels ribetans en una eliminatòria complicada on la pressió ha fet estralls. Ara a esperar un inici de lliga de ben segur més tranquil on el cadet masculí podrà demostrar del que són capaços.