Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 19 de setembre de 2015

18 i 19 de SETEMBRE:CRÒNICA ELIMINATÒRIA INFANTIL MASCULÍ "PRIMERA CATALANA"

L’equip infantil masculí ha iniciat la temporada oficial havent de jugar per sorpresa dos partits d’eliminatòria per classificar-se per participar en la categoria de primera catalana de la federació catalana d’handbol. 

Els rivals que ens hem trobat han sigut el Sabadell i el Liceo Francés “A” i el resultat final del cap de setmana ha sigut d’una victòria i una derrota.18/09 CHR Infantil Masculí vs Sabadell HandbolPartit jugat divendres al vespre al pavelló de Ribes enfront del Sabadell i que servia per posar a prova de forma seriosa als nostres nois. Davant hi havia un rival del que no en teníem cap referència i amb els que tampoc havíem creuat mai però això no va causar cap inquietud als jugadors ribetans ja que no només van aconseguir endur-se la  primeria victòria  de la temporada en un partit molt complet sinó que també van mostrar una gran actitud, una bona defensa i les primeres espurnes del que pot arribar a ser aquest equip. Resultat final 31-25.


19/09 Liceo Francés “A” vs CHR Infantil Masculí

Dissabte ens vam desplaçar fins a Barcelona per disputar el segon partit de l’eliminatòria contra el Liceo Francés. Enfront vam tenir un equip de bon nivell que sumat a l’esforç que havíem fet el dia anterior, el poc temps per descansar i recuperar forces va suposar que els nostres nois tinguessin dificultats per poder desplegar  el joc i l’empenta mostrada enfront el Sabadell i que es cometessin molts errors que van influir contundentment en el marcador. Tot i la derrota cal dir que els ribetans van lluitar de començament a final de partit. Resultat final: 29-15.


El resultat d’una victòria i una derrota ens deixa la incertesa i a l’espera de saber en quina categoria jugarà l’infantil masculí aquesta temporada, però sigui quina sigui cal felicitar als nostres jugadors ja que han fet una bona eliminatòria i han completat dos partits mostrant una gran actitud i esperit lluitador  i que estem segurs que ajudaran a que l’equip creixi i estigui més preparat per afrontar l’inici de la competició d’aquí a dues setmanes.

BON HANDBOL !