Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 20 de setembre de 2015

18 i 19 de Setembre: Eliminatòries Juvenil Masculí

Quasi però, no ha pogut ser
Hem estat a prop. S’ha lluitat fins l’últim segon però, la primera plaça del grup ha estat pel Mataró, subcampió de primera l’any anterior.

En un grup de 3 equips amb Vilanova i Mataró i amb un sistema que perjudica als segons classificats d’aquests grups, calia guanyar 1 partit i empatar l’altre com a mínim. Primer partit fàcil contra el Vilanova (41-18) agafant diferència de gols per possibles empats. Segon partit difícil contra el Mataró i derrota per 2 (27-25) que ens deixa fora de primera.

H Ribes Juvenil masculí 41 – Vilanova 18
Bon partit contra un rival fluix amb jugadors de primer any i cadets.
Inici molt fort en defensa i encert a l’atac que ens ha permès arribar al minut 8 amb un parcial de 7-0. Petita reacció del Vilanova fins al minut 15 (10-5) però, el Ribes s’ha tornat a posar a treballar jugades i hem arribat al descans doblant en el marcador al rival, 18-9.
La segona part  no ha tingut història parcial de 23-9 i un Ribes que ho  feia quasi tot bé. Final 41-18 i a preparar-se pel duel contra el Mataró.
Mataró 27 - H Ribes Juvenil masculí 25
Primera part amb molts nervis i moltes errades en atac per part del dos equips. Com mostra, minut 7, 1-1 al marcador i 8 errors (pèrdues i llançaments) per cada equip. Tot a continuat igual fins el descans (11-9) jugant bé però, sense encert al llançament que ens ha deixat 2 a sota. Només 9 gols (6 en jugada) amb un  percentatge del  36%. Calia millorar a la segona part si ens volíem classificar.
Llavors ha aparegut el gran Ribes a la segona part durant 15 minuts. De mica en mica ha començat a entrar tot, s’ha reduït la diferència i ens  hem anat fins el 17-22 al minut 15. Semblava tot fet amb el Mataró nerviós que perdia pilotes i nosaltres corríem al contraatac.  Però, de cop el col·lapse.  S’ha lesionat un jugador rival, s’ha aturat el  joc i tot ha canviat. Ells corrien i nosaltres perdíem pilotes molt fàcilment. Els 13 següents atacs nostres han estat  9 pèrdues i 4 llançaments errats, resultat 24-22 al minut 26. Encara teníem temps, al menys per l’empat. Però no, intercanvi de gols i errors i el final ja comentat 27-25 i la sensació que es podia haver fet alguna cosa mes. Ara a preparar la lliga i pensar en el Top4 que ens mereixem.