Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 13 de setembre de 2015

13-09-15: PRETEMPORADA CADET MASCULÍ

Inici de pretemporada pel cadet masculí que reincorpora jugadors provinents de l’equip infantil. Reorganització de la plantilla a càrrec del Juanpe per formar un nou equip que haurà de treballar de valent per arribar a ser-ho i a aprendre a lluitar plegats per gaudir i fer gaudir jugant a handbol.


De moment, jugadors amb moltes ganes de posar-se en marxa i bons entrenaments que ja comencen a donar els seus fruits: bona entesa en pista, equip força compacte que juga bé i que ha guanyat els  partits disputats fins ara, dos fora de casa. El primer amb el Sant Llorenç: victòria per dos gols en un partit molt igualat que, si més no, va servir per donar moral i crear bones expectativas per al que pot venir. El segon, aquest diumenge contra el Terrassa: bon partit, també força igualat, plantant cara a un adversari potent. Amb empat a 16 a la mitja part els ribetans van saber recuperar i mantenir durant tota la segona una lleugera avantatge  acabant amb un resultat a favor de 32-35. Partits amistosos que permeten fer reflexió sobre el que, de moment, cal anar millorant: bona defensa inicial que ha anat perdent força, amb errades individuals….a millorar; bones aturades dels porters però massa gols encaixats des de l’extrem…a millorar; intents de gols fallits en contraatacs no massa fructuosos….a millorar. Uns quants mesos per davant per millorar i pulir defectes però en general bon joc dels ribetans amb sensacions positives, preludi tant de bo d’una gran temporada.


Ara toca esperar el proper cap de setmana quan els cadets es juguen la classificació a primera catalana. Des d’aquí una crida a l’afició: l’equip al complert demana els vostres ànims i la vostra energia, la vostra força i confiança, el vostre màxim suport en les eliminatòries que els toqui jugar a casa. Us esperen doncs a tots plegats per a que els animeu a sortir amb força, a lluitar i a no perdre la il.lusió. AMB EL VOSTRE AJUT TOT SERÀ MÉS FÀCIL. Les esperances hi són, esperem que s’acompleixin. SORT A TOT L’EQUIP!!!!