Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

divendres, 3 de juliol de 2015

EL TESTIMONI DELS JUGADORS/RES A LA GC’2015

Hem proposat als capitans/nes de cada equip que ens facin arribar unes poques línies de les seves experiències a la Granollers Cup’2015. Aquest que hi ha a continuació n’és el resultat. Qui vulgui participar d’aquesta iniciativa que envií el petit escrit a secretaria@handbolribes.cat i els anirem afegint.Per la majoria de nosaltres ha sigut el primer any a la Granollers Cup i ens emportem un gran record.
Em pogut passar temps amb equips del nostre club i amb altres que provenien de països d’arreu del món. Vam poder fer amistat amb jugadors i jugadores tant a la pista, com al carrer o a l’autobús.
Encara sent l’equip amb menys estatura del nostre grup, penso que ho vam donar tot i vam arribar fins on vam poder, que era més lluny del que nosaltres havíem imaginat.
Sempre recordaré aquella alegria que vam sentir totes al saber que ens havíem classificat, i tampoc oblidaré la decepció al perdre. Però crec que és millor pensar en els bons moment i marxar amb el cap ben alt sabent que hem fet les coses bé.
Ens agradaria donar les gràcies al nostre entrenador per ensenyar-nos i creure tant amb nosaltres. Gràcies Jose!
Ha sigut una gran experiència i esperem tornar l’any que ve.
Carla Sánchez J (Infantil Femení)

Aquest any hem anat a la Granollers cup i ha sigut una experiència única. Nosaltres anàvem pensant en gaudir del torneig, però no pas de que arribaríem gaire lluny, fet que ens va sorprendre, ja que vam aconseguir empatar amb els segons de grup, passar i guanyar la repesca i finalment arribar i perdre a mans dels subcampions de la nostra edat. Deixant de banda la part purament esportiva, la Granollers Cup ha sigut un torneig fantàstic en el qual els equips i el club sencer s’han unit més que mai: hem rigut i ens hem divertit a l autocar, hem animat com si no hi haguessin més partits, hem gaudit amb les victòries dels demés i hem patit les derrotes, però sempre com un gran club i no hi ha cosa més satisfactòria que guanyar amb l’ànim del club o perdre però amb el suport d’aquest. A més, no cal dir que aprens molt jugant i mirant equips d’altres llocs amb els quals acabes fent amistats, amistats amb una mateixa passió, L’HANDBOL.
Per això i més coses ja estem desitjant tornar l’any que ve però aquest cop quedant-nos a dormir allà. En resum una molt bona experiència molt recomanable. Moltes gràcies al club per donar-nos l’oportunitat de participar-hi. 
Oriol Bañez (Cadet Masculí)

Quan ens van dir si volíem participar a la Granollers Cup de 2015, ho vam tenir clar des d'un principi: SÍ i amb ganes!
Tot just va ser acabar l'insti, preparar les bosses i maletes (amb un plus: hem dormit en un hotel) i cap allà. Ha sigut el punt final, "la guinda" a una boníssima temporada. Hem format un equip cohesionat, ens ho hem passat molt bé, dins de la pista i fora. Del torneig de G.Cup ens en portem molts bons records, no només esportius, sinó també personals. Hem fet "molta pinya".
Gràcies a tots: famílies, entrenadors, tècnics, acompanyants, club ... i sobretot a les meves companyes d'equip, per haver compartit aquesta experiència. 
Alba Cabús (Juvenil Femení Ribes-Vendrell)

Segons les cadets femenines del Club Handbol Ribes la Granollers Cup és el Torneig perfecte per conèixer gent d'arreu del món junt amb els seus estils de joc, per fer equip i per viure experiències úniques jugant a l’esport que més ens agrada. Alguns dels millors records que ens emportem de la GCup serien la companyia de la Maria Mayol i la Francesca Aguilar, dues jugadores d’altres clubs que van jugar amb nosaltres aquest torneig. Per nosaltres uns dels objectius de la Granollers Cup era fer amics i conèixer millor als que ja teníem, cosa que hem aconseguit. En l'àmbit esportiu estem molt orgulloses dels resultats obtinguts en els partits, ja que vam passar primeres de grup després de guanyar a equips noruecs i espanyols i així arribant a vuitens de final on vam ser eliminades per la Selecció Catalana: on estava jugant la Martina Espachs, la nostra companya d’equip. Esperem poder tornar l’any que ve i tornar a gaudir de moments inoblidables com els que hem viscut aquest any.
Toli i Elena (Cadet Femení)