Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 4 de juliol de 2015

CLUB HANDBOL RIBES A LA GRANOLLERS CUP 2015


Aquest any ha estat el tercer any consecutiu que hi ha  presència del CHR a la Granollers Cup. En aquesta edició del 2015 el número d’equips inscrits d’arreu del món (Alemania, Bosnia, Brasil, Canadà, Itàlia, India, Geòrgia....Egipte...) pujava a 346, i 6 eren del Ribes.

S’han jugat 32 partits; 17 s’han guanyat, 3 s’han empatat i s’han perdut 12.

En la fase de grups els nostres equips s’han trobat amb els següents rivals:

FORUS GAUSSEL (NOR), H. CARDEDEU, H. PALAUTORDERA, SOLBERG SK (NOR), GAVA, NARSCITY (EGY), ST.ESTEVE PL, H. MATARÓ, H. EIVISSA, LA SALLE LEGAZPI, BM.VILLA ARANDA, CORAZONISTAS (MAD), S.SEBASTIAN REYES, BM. POLINYA, BM. GUADALAJARA, BYASEN -2, E. CASTELLDEFELS (NOR), JAR (NOR), SSK KERPEN (ALE), MARISTAS BRASIL, H. CURITIBA (BRA), HOKKSUND IL (NOR), BENFICA (POR), BM. QUART, H. BORDILS, FLAKTVEIT (NOR), BYAASEN -1 (NOR), H. PALAUTORDERA, BM. VILLA ARANDA, LA SALLE LEGAZPI-1.

Una visió general dels resultats obtinguts pels diferents equips seria:

L’IF va quedar primeres del seu grup, i va arribar fins a la fase d’octaus de 40 equips participants tombades quan van xocar contra el St José Obrero de Tenerife.

El CF també van quedar primeres del seu grup i van caure a la fase d’octaus en trobar-se amb la selecció catalana. Hi participaven 65 equips en aquesta categoria.

El JF no va poder passar la fase de grups en quedar quartes del seu grup amb un global de 31 equips participants de la seva categoria. 

El IM també va ho va tenir molt difícil amb 52 equips participants tampoc va poder superar la fase de grupa

El CM quedant tercers del seu grup, va jugar la repesca el diumenge i la va superar contra un equip norueg. Arribat a setzens de final no van poder superar a la selecció de Lyon. En la seva categoria hi ha ahgut aquest any 68 equips inscrits.

Finalment el JM també van quedar tercers de grup i van jugar la repesca de diumenge contra el Georgia National, equip al que no van poder superar per tant sols un gol. En la seva categoria 37 equips inscrits.

I resumint, s’han colat a les fases de diumenge 4 dels 6 equips de l’Handbol Ribes. Quan s’inscriuen els equips a la Cup, tocant de peus a terra, sabem que passar la fase de grups ja és prou difícil, i és l’objectiu que es marquen els místers i transmeten als jugadors/res....per tant, objectiu assolit!

Però a banda dels resultats obtinguts, hem de destacar que aquest any hem viscut una Granollers Cup amb una graderia bolcada amb els jugadors/res. Famílies que ha acompanyat les expedicions tot el dia d’una banda a l’altra de Granollers, o que han fet una escapada a Granollers per veure tant sols un partit de mitja hora en dia laborable, i després, continuar amb l’expedició per anar a fer de supporters d’un altre equip del Ribes. I es que la Cup, cada any captiva més a jugadors/res i famílies i ens ajuda a alimentar aquest sentiment de pertinença a l’Handbol Ribes alhora que també és un punt d’interacció entre les famílies i els jugadors/res dels diferents equips.

Això és la Cup. No són tant sols els resultats obtinguts.  És el cant DE RIBES SOM I SEREM.....corejat per una graderia de pares, mares, seguidors i jugadors i jugadores de tots els equips. Això és el que més ens agrada de la Cup.

Som l’Handbol Ribes!

Agrair a FIDEXSA l’aposta per l’handbol, l’aposta pel Ribes i pels nostres jugadors i jugadores. Agrair-li l’oportunitat que ens dona de viure moments d’handbol que mai ens podrem esborrar. Podreu oblidar el doble fly del Cadet Masculí en l’últim minut de partit ? Podreu oblidar el partit de Kenia de la cerimònia d’obertura? No, mai. Això no es pot oblidar.