Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 2 de juliol de 2015

LA PARTICIPACIÓ DE L'IF A LA GRANOLLERS CUP 2015

L’equip revelació del CHR!
Aquest és el primer any que aquestes noies participaven a la Cup. No els hi va tocar un grup fàcil però està vist que la voluntat, les ganes de lluitar i els seguidors a la graderia poden pujar a l’equip en una onada de ratxa guanyadora…..com quan es practica surf.
El torneig es composava de 7 grups d’equips infantils femenins i les nostres noies van caure al grup D. Les onades semblaven difícils…
El primer partit contra el HCardedeu va estar tant igualat que al final de la primera part, tant sols guanyaven d’un golet (8-7). Els partits són curts i no donen temps de reacció. Més d’un parell de gols es fan molt complicat de remuntar.

Les noies van treure un parell de contraatacs encertats i les jugadores del Cardedeu no van poder pujar a l’onada. Resultat final 20-14 per les nostres noies. El primer dia de competició va acabar amb una victòria. El Jose va posar el focus en els resultats dels altres equips del grup, mentre les noies feien d’aplaudidores/animadores al calendari previst dels altres equips del CHR.
El partit contra la Salle Legazpi va ser un partit fàcil que va acabar en 20-4. Destacar que en aquest partit vam veure jugades espectaculars de jugadores que normalment tenen pocs minuts de joc i que van treure el partit amb robades de pilota, contraatacts…les noies es van endur una bona dosi d’autoestima regalada per la graderia. Lamentar una pilotada a la cara que va deixar KO a l’Aida, la portera habitual, i alhora alegrar-nos de la gran descoberta de l’actuació de la Marta que a partir d’aquest moment va començar un curs intensiu de portera.
El partit de la tarda ja no va estar tant fàcil. Les noies del BM Guadalajara van requerir sortir al camp amb tota l’artilleria. Les noies van començar guanyant però a la mitja part perdien de 2 gols (8-6). Tenien tan sols quinze minuts per remuntar….i ho van fer arribant al resultat final de 12-13. Les noies seguien dalt de la onada!
 El tercer dia començava amb moltes incògnites. Les brasileres i noruegues del nostre grup eren molt grans, però en canvi els resultats no eren gens regulars. Primer van tocar les brasileres H.Curitiba i el partit estava molt igualat tot i que les nostres portaven la iniciativa del marcador. El resultat de la primera part 5-4 no garantia la victòria, però si alimentava les esperances. Al final 13-10.
L’últim partit amb el Flaktveit de noruega ja era tant sols un tràmit perquè l’equip ja havia passat a les fases de diumenge. Van fer una defensa molt tancada, i els tirs a porteria no entraven dins trobaven els pals o les aturades de la portera. Al final de la primera part 3-2 les nostres perdien…però va ser un miratge que va durar fins al minut 10 de la segona part. Un altre final de partit d’infart els hi donava la victòria per 8-9.
Cinc partits jugats, cinc partits guanyats. El primer any de participació a la Cup, i classificades per vuitens de final!
Diumenge a part de l’espectacular matinada, es van trobar amb el final de l’onada. Tot i que les noies jugaven contra un equip que havia quedat tercer del seu grup el Sant José Obrero de Tenerife van estar molt fortes en atac i defensa i les nostres guerreres van quedar fora de la competició ja a la mitja part amb un resultat d’1-7 que el feia impossible de remuntar amb 15 minuts i sense aturar el cronòmetre sota cap circumstància. Lamentar en aquest partit la situació de l’esquinç de l’Aida i el cronòmetre sense aturar-se...un mica “lleig”...
I així ha sigut com les noies han estat dalt d’una onada guanyadora i com van baixar de cop!
Amb molt de disgust…però han fet una bona competició que ens ha omplert d’orgull a tots els pares, mares i seguidors/res del CHR!
Noies, heu estat MOLT GRANS! GRÀCIES PER AQUESTS PARTITS!RECULL DE FOTOS