Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

divendres, 26 de juny de 2015

FESTA DE CLOENDA ESPORTIVA TEMPORADA 2014-15

Dissabte dia 20 de juny va tenir lloc a l’escola Els Costerets i a la pista annexa del pavelló poliesportiu la tradicional festa esportiva de cloenda de la temporada. Aquest any l’aconteixement va aplegar prop de 200 persones entre jugadors/res, acompanyats i simpatitzants del Club.

La part esportiva es va jugar a les pistes de Els Costerets en partits mixts de les tres 
diferents categories dirigits pels nostres tècnics. Una manera diferent de gaudir de l’handbol, un esport que coneixen però que han de jugar amb companys d’equip nous. Els jugadors/res que normalment veuen jugar a la pista i animen durant tot l’any, el dia de la cloenda esportiva es converteixen en companys del mateix equip. Sense entrenament previ….divertit alhora que curiós.

L’últim partit de la jornada és el tradicional tècnics contra pares i mares. Aquest any amb dos entrenaments previs de l’equip de pares i mares els tècnics, que mai van veure perillar la victòria, van haver de suar les samarretes més que altres anys. I és que els pares i mares hi posen moltes ganes i s’ho passen “pipa” i les ganes de guanyar i el divertiment es contagien la graderia.


Durant tota la tarda l’anada i vinguda de les famílies i jugadors/res va tenir una aturada “obligada”: l’urna de votació de la idea de la mascota del club. Les cinc idees rebudes han sigut iniciativa de persones que d’una manera o d’una altre es relacionen amb el club. Totes tenien molt de nivell i moltes raons per ser una bona mascota representativa de la nostra Entitat Esportiva.

El tradicional sopar va omplir amb dues llaaaaaargues fileres de taules i cadires la pista annexa i les famílies s’apleguen al voltant donant peu a la conversa i al moment de les relacions socials. El punt i final de la festa la van donar el discurs del President Sr. Paco Torres , el recompte de les votacions de la mascota i el tradicional video que aquest cop no va aplegar fotos de la temporada sinó que va ser una intromissió als entrenaments (amb permís dels corresponents místers, es clar!).  Tant esperat va ser el visionat del video per part de jugadors/res, que els 3 minuts i mig de durada van semblar 30 segons!


Aquest és l’acte social més important de la temporada i ens agrada molt i molt que sigui tant espectacularment esperat per tothom i que tingui aquesta bona acollida pels jugadors/res i les famílies, així com també pels nostres tècnics. Cada any és un repte logístic i organitzatiu. Cada any hi posem més ganes i cada any hi trobem millores…però el que més ens agrada, és que es mantinguin les ganes de tornar-hi l’any que ve.