Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 28 de juny de 2015

AGERMANAMENT HANDBALL PAYS DE LUCHON

Fa uns mesos que vam rebre una proposta d’agermanament amb un club d’handbol de Bagnères de Luchon que es diu Handball Pays de Luchon. 

Luchon està situat prop de la frontera i és una ciutat balneari i estació d’esquí que està agermanada amb Sitges des del 1981. Buscant un club d’handbol a la seva ciutat agermanada, van arribar fins a Ribes.L’enfoc del primer contacte ens parlava de conèixer gent, diferents cultures i llocs i fer-ho amb handbol. Ens vam obrir a la proposta i hem estat intercanviat diversos correus amb el seu president fins que a principis de maig ens va venir a veure i vam poder concretar una proposta de trobada entre el seu equip infantil femení i el nostre.

Un cop moldejada la proposta va arribar a les famílies de l’equip infantil femení que han acollit la proposta amb moltes ganes. L’intercanvi es materialitzarà el proper cap de setmana 3, 4 i 5 de juliol quan vindran les jugadores franceses i després, un cap de setmana del mes de març-2016 seran les mateixes jugadores les que faran el viatge en sentit contrari cap als Pirineus francesos.

Hem vestit el cap de setmana de la seva visita a Ribes amb una proposta d’actes lúdico-esportius (pendents d'acabar de confirmar en consens amb les famílies implicades):
  • El dissabte dia 4 de juliol partit d’handbol platja amb dinar a la platja mateix. 
  • El diumenge dia 5 de juliol pel matí partit amistós entre els dos equips infantils femenins al pavelló.
  • Dissabte al vespre per sopar o diumenge després del partit: dinar o sopar de germanor amb tota l'expedició.
Aquest és tot un experiment que farem per primera vegada. La proposta ens engresca perquè representa tota una experiència per tots (famílies i Junta) i ens repta perquè el podem anar millorant any rere any amb els demés equips del Club. Aquest, és només el punt de partida. 

Prometem explicar-vos el resultat de l'experiència.