Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 31 de maig de 2015

31-05-15: (TOP4) JUVENIL FEMENÍ vs CANOVELLES


CH Ribes - Vendrell 15 – CH Canovelles 17
HONROSA DERROTA QUE LES CLASSIFICA EN SEGON LLOC.
 Partit molt defensiu per part dels dos equips (sorprenent la intensitat amb que tots dos equips han defensat i lo difícil que era tirar a porta), això ha provocat que s’han marcat sols 32 gols (gairebe la meitat que en un partit normal), han hagut molts penaltis, expulsions de 2 minuts i advertiments de passiu.
Partit molt igualat, que podia haver guanyat qualsevol dels dos equips.


Al minut 2 estaven (1-1), això feia preveure que seria un partit amb molts gols, impressió equivocada. Durant la primera part el partit ha estat molt igualat: minut 17 (4-4), minut 25 (6-6), ha acabat (8-8).

Minut 10 de la segona part (11-11), el partit seguia igualat. Aleshores ens han fet un parcial de 1-4 (15-12), i el partit se'ns ha escapat. Hem intentat recuperar la diferència i al minut 27 estàvem (15-16), però (molts nervis en els últims minuts) no ha estat possible la remuntada.

Cap “pichichi” destacada (impossible amb tant pocs gols). Molt bé la portera Gimena, amb 21 parades, 3 més que les porteres contraries.

Nota1: Al final del partit algunes jugadores han plorat. Parodiant a Rabindranath Tagore “Si ploreu per no haver quedat primeres, les llàgrimes no us deixaran veure el mèrit que té haver quedat segones”

Nota2: Al principi d’aquesta temporada, alguns familiars (jo també) creiem que seria molt difícil que un equip format per jugadores de dos clubs, acabés la temporada i amb bons resultats. El mèrit és de les  jugadores i dels entrenadors, que ha aconseguit crear molt bon rotllo.


Nota3: Resultat sorprenent que qui va acabar primer en la lliga (Sant Esteve de Sesrovires) quedi quart i qui va acabar quart en la lliga (Canovelles) guanyi (amb tot mèrit) el top4.