Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 23 de maig de 2015

23-05-15: VORAMAR VS CADET MASCULÍ

Voramar 24 - H Ribes Cadet masculí 38
Bona victòria i molt bon partit.
Un dels partits mes complets de la temporada com equip. Equilibri atac-defensa. Bones combinacions, poques pèrdues i nivell molt alt de tots els jugadors. Dues parts que s’han tancat amb +7 totes dues.

Des de el primer minut s’ha vist que l’actitud de tots era diferent als últims partits. Destacar el 50% d’encert dels dos Marc a la porteria, també gracies a la bona defensa  que ha fet que el rival no tingues bona selecció de llançament. Intensos Albert,  Oriol  i Adrià en defensa. Alex i Raul dos fletxes als extrems en atac. Ian i Xiscu unes roques als extrems defensius. Andy perfecte en la creació de joc en atac. I per últim però, no menys important, els dos pivots Lucas fent el que ja es habitual, dominar el centre i la gran sorpresa de Luciano, el magnífic partit de Pere, substituint al lesionat Arnau també al pivot, obrint forats a la defensa rival.

La setmana vinent partit intranscendent  contra el Martorell i esperar resultats per veure si entrem al Top4. Fins a l’últim partit amb opcions i no si no s’aconsegueix (serà només per 1 punt), felicitar a tot l’equip per la gran temporada.