Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 23 de maig de 2015

23-05-15: JUVENIL MASCULI vs CHR CORNELLÀ

CHR Cornellà 23 - CH Ribes 41

VICTÒRIA FÀCIL. Els de Cornellà van els últims de la lliga (sols han guanyat 2 partits) i a sobre sols tenien 7 jugadors (i dos semblaven cadets).


Partit de tràmit en el que ens hem dedicat a marcar gols, però no hem defensat be. En el partit d’anada ens van marcar 12 gols, en aquest ens han marcat 12 en la primera part i 11 en la segona. També és veritat que és difícil mantenir la intensitat defensiva quan vas guanyant de molt. La primera part ha acabat 12-24.

Al començar la segona part, l’entrenador contrari sols ha pogut  treure 5 jugadors de camp (un tenia problemes fisics) i Herr Sebastià s’ha sentit solidari i, també, ha tret sols 5 jugadors de camp.

De l’equip contrari el mes destacat ha estat el número 3, que malgrat el seu físic (ens han dit que és cadet de primer any), ha tingut una gran capacitat d’organitzar el joc i d’esquivar la nostra defensa.

El Poblenou ha guanyat i el Sant Joan Despí ha perdut. La possibilitat d’anar al top4 es decidirà en l’última jornada (07/06), que nosaltres descansarem.

Nota: Portem marcats 990 gols, la propera setmana marcarem el gol 1.000 i som l’equip que mes gols ha marcat del grup, però al SJ Despí, Poblenou, Cambrils, Pardinyes i Vendrell els han marcat menys gols que a nosaltres.