Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 17 de maig de 2015

17-05-15: INFANTIL FEMENÍ VS ASCÓ

Aquest diumenge 17 de maig ens visitaba l'Ascò al pavellò de Ribes. Ha sigut un dels partits més complets de les ribetanes que en cap moment del partit han baixat la intensitat mostrada des de bon començament i això les ha permès obtenir una victòria molt clara davant l'equip visitant.


Ja des de la primera part les noies del infantil femení han sortit molt endollades i aconseguien una renda de 4 gols pocs minuts després de començar que s'ha anat ampliant i reduint en major o menor mesura amb el pas dels minuts. Resultat de la primera part 15-7.

La segona part ha seguit la mateixa tònica. Les nostres han sapigut posar una marxa més i en cada recuperació de pilota s'ha aprofitat per fer ús dels contraatacs i d'aquesta manera acabar de cansar a unes rivals que, tot i lluitar fins l'últim minut, han vingut amb pocs canvis i això s'ha fet notar en els instants finals de partit. Resultat final: 30-15.

Victòria important per l'ànim i la confiança de les nostres noies. Ha sigut una bona recompensa per l'esforç, la intensitat i el bon joc col·lectiu que han demostrat durant tot el partit. Per últim felicitar a totes les jugadores, a les dues porteres: la Sandra (que ha tingut una molt bona actuació) i l'Aida (que continua creixent a passos de gegant i que ha tingut una actuació impressionant) i animar-les a seguir treballant d'aquesta manera doncs d'aqui dues setmanes tindrem possiblement el partit més important de la temporada. Ànims!!