Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 17 de maig de 2015

16-05-15: SANT FOST DE CAMPSENTELLES VS INFANTIL MASCULÍ

SANT FOST 27 - CHR 29
Darrer partit d'aquesta segona fase per l'infantil masculí a Sant Fost de Campsentelles. Partit que se suposava fàcil i que gairebé perden els de Ribes que dissabte no van estar massa fins : passades errònies, pilotes perdudes, defensa fluixa. Marcador constantment fregant l'empat sense aconseguir marcar diferències importants.
Un Ribes adormit que no s'hi jugava massa i, per contra, un Sant Fost que veia a prop la victòria i la possibilitat de guanyar el seu únic partit d'aquesta fase tot i que tampoc li servís per remuntar posicions. Un Sant Fost que va saber aprofitar molt bé les nostres errades aconseguint arribar a porteria amb facilitat. Gran intervenció, això sí, dels porters de l'handbol Ribes que, com sempre, van estar a l'alçada de les circumstàncies i van fer aturades importants que ens van salvar d'una derrota que clarament podia haver estat nostra. També la sort ens va voler acompanyar i el partit va acabar, finalment, amb un resultat de 27-29. Salvats pels pèls!!!

L'infantil masculí es classifica així en quarta posició en aquesta fase que no ha estat gens fàcil i en la que, a excepció d'aquest partit, l'equip ha fet un molt bon paper. Felicitats al Juanpe i als jugadors pel gran equip que són i la gran feina feta. La unió fa la força, ho han demostrat!!