Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 9 de maig de 2015

09-05-15: POBLE NOU VS CADET MASCULÍ

Poblenou 40 - H Ribes Cadet masculí 36
Derrota, decepció i adéu al Top4
Amb 40 gols en contra es molt difícil guanyar un partit. Sense control i molt accelerat, sense defenses ni joc d’equip, a intercanvi de cops, ha guanyat l’equip que menys errades ha comés.  

Partit molt igualat i amb avantatges de màxim 3 gols per cada equip s’ha arribat a la fi de la primera part amb 21-21. Tot a decidir en la segona.
Moltes instruccions des de la banda per part de Luciano però, sense resposta a la pista. Jugadors fora del partit amb exclusions absurdes (fins a 6 exclusions). I moltes pèrdues de pilota en aquesta segona part, ha fet que al minut 45 estiguéssim 2 avall 28-30. A partir d’aquí, el Poblenou ha obert forat de 4 gols que ja no hem estat capaços de remuntar.
Llàstima que durant tota la lliga hem estat a la segona posició que dona accés a les eliminatòries, només ens calia guanyar a 1 dels 3 rivals directes (Gavà, Sant Boi i Poblenou) i no hem estat capaços. Ara a finalitzar bé els 3 partits de lliga que ens queden, esperar una carambola casi impossible i a preparar la Granollers Cup com l’equip que ha estat la resta de la lliga.