Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 3 de maig de 2015

02-05-15: INFANTIL MASCULÍ VS H CERDANYOLA


CHR 25- CERDANYOLA 35

Tot i el cap de setmana de pont la banqueta del Ribes estava a vessar aquest dissabte de jugadors que no es volien perdre aquest partit. L’infantil masculí ha jugat a casa contra el Cerdanyola, un dels equips més forts d’aquest grup. 
Així ha quedat palès: el Cerdanyola, amb jugadors potents i de gran qualitat, ha donat fe una vegada més del bon joc que fan, amb gran rapidesa en contraatac, brutal joc defensiu i encertats llançaments a porteria.

El Ribes per la seva banda, ha tornat a mostrar el seu joc seguint la línia habitual, és a dir, jugant bé i lluitant encara millor per intentar aconseguir el que ja es preveia gairebé impossible  mantenint en tota la primera part un desavantatge de només 4-5 gols en contra. La mitja part arribava amb un resultat de 12-17 força esperançador. Durant la segona meitat s’ha mantingut aquesta diferència però els darrers deu minuts els nostres jugadors han afluixat el ritme i han perdut la calma necessària per fer un joc més fred i calculat que potser els haguès permès mantenir el marcador més ajustat. La diferència s’ha aixamplat i el partit ha finalitzat amb un resultat de 25-35. Després, derrota ràpidament oblidada amb la celebració de l’aniversari del Kisku, un dels nostres porters. Moltes Felicitats!!!!