Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 2 d’abril de 2015

COM ANEM ?

COM ANEM ?

Aprofitem l’aturada d’aquestes festes per fer un balanç de la situació dels nostres equips a les diferents competicions. A aquestes alçades de la temporada tenim a dos equips en posicions de Top-4 de les seves competicions i altres tres amb moltes possibilitats d’arribar-hi. Queden poques jornades però els partits s’han de jugar per anar sumant punts, poc a poc, bon joc, i tot el suport de l’afició els portaran de segur a les fases finals.JUVENIL MASCULÍ
L’equip del Sebas va en tercera posició de la Segona Catalana quan falten encara 9 jornades de competició i d’entre elles una de descans. Només els separa una posició del Top-4. Encara és possible, tot i que queden al calendari partits molt complicats com el Tortosa, el Sant Joan Despí o el St Llorenç - St Feliu.

JUVENIL FEMENÍ
Les noies del Ribes-Vendrell amb l’Edu al capdavant porten la directa cap al Top-4 de la Primera Catalana. Van quedar en la primera posició del seu grup en la primera fase de la competició gairebé invictes. En aquesta segona fase han de quedar entre les quatre primeres per jugar la fase final, i de moment, a un partit per acabar la primera volta van primeres i només han perdut un partit contra el St Esteve Sesrovires.

CADET MASCULÍ
L’equip dirigit pel Luciano està actualment en segona posició de la Segona Catalana. Estan en posició de Top4 i han de mantenir com a mínim aquesta posició quan encara queden 7 jornades per acabar la competició i rivals que no ho posaran fàcil com el Poblenou o l’Asme Voramar.

CADET FEMENÍ
Les noies de l’Alexis van novenes a de Lliga Catalana i només els hi falta un sol partit per acabar la competició. Jugant la lliga de màxim nivell l’equip ha sabut gestionar els equips assequibles i fer molt bon paper amb els impossibles. Han assolit l’objectiu d’estar entre les deu millors de Catalunya.

INFANTIL MASCULÍ
Els nois del Juanpe van quedar en primer lloc de la classificació de Primera Catalana en la primera volta. En aquesta segona volta van tercers a la taula a dos punts del segon classificat que seria la plaça del Top-4. Queden sis jornades per jugar i rivals difícils però no és impossible.

INFANTIL FEMENÍ
L’equip del Jose es va colar en la segona fase de la Primera Catalana quedant en segona posició de la taula. En aquesta segona fase que acaba de començar van pel bon camí però encara hi ha rivals desconeguts contra els que han de jugar.
Merescut descans el d'aquests dies de festa per renovar forçes de cara als últims partits de cada categoria, per jugadors/res i cos tècnic. Bon descans i BON HANDBOL!