Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

divendres, 24 d’abril de 2015

25-04-15: JUVENIL MASCULÍ vs CEH VENDRELL

CH Ribes 32 - CEH Vendrell 24

HEM VIST DOS PARTITS DIFERENTS. 


El Vendrell està en la zona mitjana de la classificació, això feia pensar que havia de ser un partit fàcil, però amb l’experiència del Pardinyes, hem après que no hi ha partits fàcils.
Al minut 5 ja guanyàvem per (4-0), al minut 20 (15-5), la primera part ha acabat (21-8). Els del Vendrell semblaven adormits i ha sigut sorprenent l quantitat de tirs que han enviat a fora. El partit, fins i tot, estava sent una mica avorrit, i tenia pinta d’acabar amb un “bizcocho”.

Segona part mes del mateix fins al minut 10, avantatja de 18 gols (31-13). Aleshores els del Vendrell han despertat, han començat a defensar molt bé, ens han robat pilotes, han fet contraatacs i en els últims 20 minut ens han fet un parcial de (7-11). Si la primera part hagessin jugat així no se quin hauria sigut el resultat. A destacar que ha estat un partit molt net (una sola expulsió de 2 minuts). El “pichici” ha sigut el David amb 10 gols.

La propera setmana ens enfrontem al St. Joan Despí, si els guanyem de mes de 3 gols i guanyem la resta de partits ens classifiquem pel top4.