Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 26 d’abril de 2015

25-04-15: CADET MASCULÍ VS SANT BOI

H Ribes Cadet masculí 21 – Sant Boi 22
Derrota  que fa mal i que ja no ens permet perdre mes punts.
Cal diferenciar dos apartats del joc: Bona defensa, deixant en 22 gols al quart classificat (només 9 a la segona part) i pèssim atac, 21 gols (l’anotació mes baixa de la temporada) amb mes de 30 llançaments errats (40% d’efectivitat).

Hem començat be amb un parcial de 3-1 als 3 minuts però, de cop no sabíem com llançar a porteria, 3-7 als 11 minuts. No es feia cap jugada lligada en atac, només llançaments individuals sense posició i de qualsevol manera. Després d’un “toque” de l’entrenador s’ha fet alguna cosa mes i hem igualat 8-8 en cinc minuts (minut 16). Aconseguit l’objectiu de ficar-se al partit, hem tornat a l’inici i per sort, ells tampoc han estat molt encertats en atac. Final de la primera part 12-13. I tot per la segona.
A la segona no ha canviat res, passades al mes avançat i llançament sense circulació ni joc col·lectiu. Als 5 minuts 12-16. Torna a remuntar, fFuncionem a estones. Minut 9 de la segona 17-17. I a partir d’aquí no va haver handbol ofensiu, parcial de 4-5 en 21 minuts. Amb tres possessions de pilota a l’últim minut que van acabar o amb passes o llançament fora.
Cal destacar el bon partit en defensa i la bona actuació a la porteria de Marc Ortuño i de Lucas en el joc col·lectiu.

Ara setmana de descans i per pensar una mica en l’equip, i després contra el Poblenou, partit que s’ha de guanyar sí o sí per passar a la següent fase.