Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 19 d’abril de 2015

19-04-15: JUVENIL MASCULÍ VS ST. MIQUEL

St. Miquel CH 31 - CH Ribes 33
Al partit d’anada els del St. Miquel varen venir amb sols 6 jugadors i va ser un partit molt desigualat. Ara hem sigut nosaltres el que hem anat amb pocs jugadors: 7 jugadors de camp (Herr Sebastià sols podia fer una rotació) i al minut 7 s’ha lesionat el Marc (un trau a la cella) ens hem quedat sense poder fer cap canvi.

Durant la primera part el partit ha estat nostre, al minut 15 (7-7), al minut 20 (9-12), ha acabat (14-18). El partit semblava encarrilat.
En el minut 10 de la segona part guanyàvem de 6 gols (és la màxima diferencia que hem tingut), però els nostres jugadors ja esbufegaven, es veien molt cansats. El contraris han aprofitat per anar reduint la diferència, al minut 20 era de sols 2 gols (26-28) i al minut 23 ens han empatat (28-28). El partit podria ser de qualsevol dels dos equips. Afortunadament en els 3 últims minuts hem robat varies pilotes i hem marcat en contraatacs ràpids.
Si guanyem tots els partits que queden, encara podem arribar al top4.

Nota personal: malgrat que a partir del minut 10 de la segona part, els nostres jugadors estaven rebentats, els de St. Miquel no han afluixat en cap moment (i és lògic que sigui així).