Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 19 d’abril de 2015

18-04-15: INFANTIL FEMENÍ VS OAR SABADELL

Fantàstic partit el d’aquesta tarda de dissabte al nostre pavelló. Ens ha visitat l’OAR de Sabadell, potser el millor equip que ha passat per aquí. Ha estat un partit molt intens des del primer minut fins el xiulet final, hem vist molt bones jugades per part de tots dos equips;
potser ens ha mancat una mica més d’intensitat en els primers deu minuts, ens els que l’OAR se’ns ha anat fins a 6 gols d’avantatge, llastre que hem arrossegat la resta del partit. Totes les nostres han estat molt bé, però m’agradaria fer especial menció a la nostra segona portera, avui tota sola per a defensat la porteria: l’Aida. Ha fet un partit excel·lent, realitzant molt bones aturades i evitant que les rival se’n anessin en el marcador. El resultat al descans (7-12) ens ha fet pensar que potser eren massa rivals per a les nostres, però després de la xerrada del Jose al descans, les nostres han sortit, si això era possible, encara més endollades, organitzant-se defensivament encara millor i culminant les jugades d’atac amb grans gols. Això a fet que es reduís la diferència, quedant el marcador final en 21-25.
Un cop jugats els partits amb totes les rivals d’aquest grup “B”, tenim 1 victòria (Ascó) i dues derrotes (Gavà i OAR); caldrà posar-nos les piles si volem quedar classificats per a la propera fase: Cal guanyar els partits restants, i estic segur que ho donaran tot perquè així sigui. També important l’aportació de l’afecció, molt cridanera, com cal que sigui!!! També comptem amb tots vosaltres per empènyer l’equip cap a les properes victòries. 
FELICITATS I MOLTS ANIMS NOIES !!!


BON HANDBOL !!!