Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 29 de març de 2015

28-03-15: SANT JOAN DESPÍ VS CADET MASCULÍ

Sant Joan Despí B 24 - H Ribes Cadet masculí 35


Presentació dels equips i minut de silenci.
Bon partit i bona victòria del Ribes, aquesta vegada dirigit per Juanpe.
Inici al ralentí i defensa molt tova dels nostres amb avantatges mínimes del Sant Joan Despí  fins el 4-4 minut 8.  Un parell de correccions des de la banqueta i ha començat a funcionar el joc  ribetà. Defensa agressiva, recuperacions de pilotes, contracops i bones combinacions en atac.
Resultat, 4-11 al minut 17, parcial de 0-7. Temps mort del rival que veia que s’escapava el partit. Joc mes equilibrat fins el minut 23 (8-16) i llavors caiguda física dels nostres jugadors amb un parcial de 0-3 salvat amb un gol en l’últim segon per  un resultat final de la primera part de 11-17.
A la segona  part s’ha demostrat la superioritat del Ribes tècnicament i la física gràcies a les rotacions fetes per l’entrenador. Han estat minuts d’entrega total i canvis per recuperar. Als 10 minuts 14-24. Tot decidit i ja només quedava fer bon handbol i evitar lesions ja que, l’equip rival va un joc mes dur per aturar els nostres. D’aquí al final, joc de control i resultat final 24-35, màxima diferència en tot el partit.
Cal reconèixer el bon joc demostrat per tot els jugadors i sobretot pels que no tenen tants minuts habitualment, tenint mes minuts en aquest parit i oferint un gran nivell.

Ara uns dies de descans per tots. Bones vacances.