Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 22 de març de 2015

21-03-15: CADET MASCULÍ VS VILANOVA

H Ribes Cadet masculí 29 - Vilanova 25
PARTIDÀS EN MAJÚSCULES.
Un gran Ribes contra un gran Vilanova imbatut fins aquesta jornada.
Importantíssima victòria per mantenir la segona plaça del grup. Concentració i intensitat de tots els jugadors durant tot el partit ha estat la clau d’aquest gran triomf.Per mostra, la primera jugada del partit, treu de centre el Vilanova i al 15 segons recuperació de pilota. Altre, 7 pèrdues de pilota en tot el partit, 5 a la primera part i només 2 a la segona.
Els primers 15 minuts han estat fantàstics. Totes les jugades d’atac han sortit a la perfecció i les ajudes en defensa han estat perfectes. Resultat de tot això 7-4 als 10 minuts de partit. Llavors el Vilanova ha encaixat els seus jugadors i s’ha mantingut la diferència fins al minut 25, 13-10. Un parell d’errors ha permès que al final de la primera part s’acostessin en el marcador 13-12.
Al començament de la segona part s’han produït els primers empats per part del Vilanova a 13 i a 14 però, de nou hem obert forat de 2-3 gols amb bones recuperacions en defensa i bones aturades dels nostres porters. Aquesta diferència s’ha mantingut durant tota la segona part creant emoció i tensió a la pista i a la grada fins arribar a la màxima diferència al final del partit amb el 29-25.
Caldria destacar a tots el jugadors però, per sobre de tots als porters, amb aturades impossibles des de 6 metres i aturant 5 dels 6 llançaments de 7 metres que ha tingut el rival.

Apa nois, a celebrar aquesta victòria davant un grandíssim rival al que felicitem i pensar ja en el partit de la propera setmana davant el Sant Joan Despí. Felicitats a tots.