Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 14 de març de 2015

14-03-15: GAVÀ VS CADET MASCULÍ

Gavà 29 - H Ribes Cadet masculí 29
Positiu: 1 punt davant un rival directe. Continuem segons i una jornada menys. Esportivitat i companyerisme a la pista. Concentració prèvia al partit i dinar d'equip promogut per l'entrenador Luciano
Negatiu: Mala sort i 1 punt perdut.  7 metres  al pal amb el temps complert. Oportunitat perduda per sentenciar la segona plaça. Soroll a la graderiaInici brillant del Ribes tant en atac com en defensa al un parcial de 0-3 als cinc minuts de jocs contra un Gavà superior físicament. Avantatge que es va mantenir fins el minut 19, 6-9. S'estava veient un bon partit per part dels 2 equips però, unes errades en atac i indecisions en defensa van permetre el primer empat al Gavà al minut 22, 10-10. Llavors canvi de tornes, errors del rival i recuperació dels 3 gols. Final de la primera part 12-15. Bon joc i bones sensacions.
Començament de la segona part amb un ritme i una intensitat mes gran que a la primera part dels nostres jugadors. Minut 5 i màxima diferència del partit, 14-20.
Llavors, pèrdues continues  en atac, bones accions del Gavà  i partit a 2 gols, 20-22 a falta de 9 minuts molta tensió dins i fora del camp van fer aturar el joc durant bastants minuts fins que es va calmar la graderia. L'aturada va afectar al nostres jugadors que es van desconnectar i es van deixar empatar a 22 i a 23. Uns quants crits i a manca de 3 minuts tornava la avantatge de 3 gols 25-28. Últim minut, empat a 28. Temps mort demanat per Luciano per tancar el partit i a falta de 40 segons,  avantatge pel Ribes. Atac desesperat i empat del Gavà, 7 segons pel final. Últim atac i 7 metres just amb el xiulet final. I El ja comentat, mala sort i pilota al pal.

Setmana vinent, el clàssic: Ribes-Vilanova-Ribes. Espectacle garantit pel bon handbol que realitzen els dos equips.  Us esperem a la nostra pita.