Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 9 de març de 2015

08-03-15: JUVENIL MASCULÍ VS H POBLENOU

CH Ribes 37 - H Poblenou 26

ESPLÈNDIDA VICTÒRIA CONTRA EL LIDER.

Desprès de dos partits “fàcils”, aquest havia de ser un  partit difícil: jugàvem contra el primer del grup, que no havia perdut cap partit i que al partit d’anada ens havia guanyat per 33-30.


En la primera part els nostres jugadors han arribat a l'excel·lència, han defensat de forma increïble, han robat pilotes, han atacat molt bé, amb una gran efectivitat (el porter contrari ha fet sols 2 parades) i el Hamsa s’ha lluït; també ha ajudat que els contraris estaven una mica adormits.

Al minut 4 guanyàvem per 5-0 i els familiars no ens ho crèiem; l’entrenador contrari ha demanat temps mort, però els jugadors del Poblenou no han reaccionat. Al minut 20 ja guanyàvem d'11 gols (16-5) i la resta del partit hem defensat aquesta diferència.

La primera part ha acabat 22-11 i s’han començat a veure senyals de crispació en l’equip contrari (alçada de la lona de separació).

En la segona part els contraris han sortit molt forts, han millorat en defensa i atacaven molt ràpid. Al minut 8 havien aconseguit fer un parcial de 1-5, reduint la diferència (23-16). Herr Sebastià ha demanat temps mort i els nostres jugadors han anat recuperant la diferència dels 11 gols. En aquesta segona part ha anat augmentat la crispació dels contraris, que han qüestionant moltes decisions arbitrals.


Una “gozada” de partit   ☺☺☺☺