Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 16 de març de 2015

CERQUEM LA MASCOTA DEL CLUB HANDBOL RIBES

Aquest any que fem 5 anyets… és un aniversari prou especial com per fer alguna cosa diferent: és un bon moment per cercar una mascota. La iniciativa d’aquesta proposta ha esdevingut de la mà d’un soci que ens ha contactat amb un professional en la matèria que cedirà al Club els drets de la imatge que surti de tot aquest procés.
Us proposem a tothom qui vulgui (jugadors/res, familiars, socis/es, simpatitzants, seguidors/res…) a participar en una pluja d’idees i posar el vostre granet de sorra en aquest naixement. Què podeu fer? :

Un esbós de la imatge que teniu en ment,
Un petit escrit de com us agradaria que fos, o què us agradaria que representés, què penseu que hauria de transmetre... 
 

Per fer-nos-ho arribar només cal que ho entregueu al nostre coordinador l’Alexis, o ho envieu a secretaria@handbolribes.cat  Si voleu fer la vostra col·laboració en l’anonimat també ho podeu deixar a la bústia que el Club té a l’interior del pavelló (enfront mateix de l’entrada). 
 


Les idees recollides seran posades en mans del nostre col.laborador que treballarà amb el material obtingut d’aquest brain storming col.lectiu. Per tant, penseu que el que entregueu (per això us demanem només un esbós) poc o molt, s’adaptarà a les necessitats de mida, varietat de colors...i altres condicionants que hi afegirà qui hi entén en la matèria... 
  
Teniu temps fins al 31 de març.