Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 9 de febrer de 2015

07-02-15: JUVENIL MASCULI vs CH ST. LLORENÇ – ST. FELIU


CH St Llorenç / St Feliu 36 - CHRibes 39
ESFORÇADA VICTÒRIA AMB UN QUIP EN MÍNIMS.

El St. Feliu és un equip situat a la part mitja de la classificació, no havia de ser un partit difícil. El problema era que sols teníem els dos porters i 7 jugadors de camp, però l’Alex encara no estava recuperat de l’operació i no podia jugar gaire; en conseqüència tots 6 jugadors han jugat 60 minuts i l’Alex ha ajudat en jugades porter-jugador. Tots teníem dubtes sobre si els jugadors aguantarien.

Durant tota la primera part hem anat pel davant, ampliant poc a poc la diferencia: al minut 15 3 gols (7-11) i al minut 30 5 gols (18-23). Semblava que el partit estava encarrilat.

La segona part ha sigut dura: els nois estaven una mica cansats i els de St. Feliu han sortit molt forts. Al minut 5 sols guanyàvem de 2 gols (22-24), i al minut 10 de sols un gol (25-26). Passat el minut 20 hem tingut el moment mes crític del partit: guanyàvem de sols un gol, ens han expulsat a 2 jugadors al mateix temps i hem fallat un tir a porta; semblava que el partit s’escapava. Ben al contrari hem reaccionat tornant a ampliar a 3 gols la diferencia i la hem mantingut fins al final del partit.

Felicitats a tots els jugadors!!!