Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 26 de gener de 2015

24-01-15: LICEO FRANCES B vs CADET MASCULÍ


Liceo Frances B 29 - H Ribes Cadet masculí  32
La història es repeteix. Com els últims partits, primera part molt fluixa, remuntada a la segona part, patiment final i victòria apurada. Aquesta vegada la diferència ha estat en que el joc ha estat més pausat i les passades han estat més segures reduïnt el numero de pèrdues.
Partit igualat a la primera part amb desavantatges entre 1 i 3 gols fins el 18-16 en contra al descans. No s'ha jugat malament en atac però, en defensa no. El Liceo amb desdoblaments senzills, circulació ràpida de la pilota i aprofitant les superioritats es plantava en 6 metres fent inútil les intervencions dels porters.
A la segona part, com sempre, atacs ràpids, pressió en defensa, recuperacions i contraatacs. Resultat als 5 minuts 18-22, parcial de 0-6.  S'ha tornat a relaxar el joc fins al minut 20 amb la màxima diferència 22-31. Tot semblava fet però, ens hem tornat a complicar la vida. Pèrdues de pilota, llançaments desencertats, exclusions sense sentit, ha fet que ha falta de 2 minuts, el Liceo es poses a 2 gols 29-31. D'aquí al final, control del partit, el gol de tranquil·litat i 22 punts més que ens fan pujar a la segona posició de la taula.
La setmana vinent partit molt compromès contra el Voramar a casa. Us esperem a tots.