Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 19 de gener de 2015

18-01-15: IV TORNEIG DE SANT PAU D'HANDBOL A SANT PERE DE RIBES

Aquest any la quarta edició del Torneig de Sant Pau ens ha deixat molt bones impressions dels dos equips més joves del Club, tot i que cap de les dues categories convocades ha aconseguit que el trofeu del primer classificat es quedés a  casa.


L’infantil masculí ha sortit amb moltes ganes a la pista i ha començat per davant al marcador. Però ni les múltiples aturades dels porters han pogut evitar que el Martorell doni la volta al marcador. Els nostres han fet molt bones combinacions i gols “màgics” d’aquells que no saps per quin forat defensiu ha passat la pilota. Quan es juga deixant tot a la pista, la derrota sempre és una victòria.  El resultat final ha estat de 19-23.Per a l’entrega dels trofeus d’aquesta categoria hem comptat amb la presencia del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, Sr. Marcos Gordaliza a qui agraïm hagi vingut a compartir amb nosaltres aquesta tarda de diumenge.
El segon partit de la categoria Infantil Femení ha estat enfront un equip que està jugant a Lliga Catalana, o sigui en una categoria superior d’on estan jugant les nostres, l'Igualada. Ha estat un partit molt bonic, jugat amb gran intensitat i amb molta motivació. Hem pogut gaudir del joc de les nostres, en un partit en que el resultat era el menys important, tot i que han plantat cara a tot un Igualada.  Una experiència perfecte per aquest equip que està a punt de classificar-se per a la propera fase de Primera Catalana on es trobaran equips que no els hi posaran gens fàcil. En resum, un bon partit per anar-se rodant pel que vindrà ben aviat i que va deixar als assistents gust de victòria. El resultat va estar 23-27.


En aquesta ocasió l’entrega de trofeus la va fer el President del nostre Club, el Sr. Paco Torres.
 Un cop més el Torneig de Sant Pau ens ha convocat a passar una bona estona d’handbol, i un cop més va aconseguir omplir la graderia de seguidors disposats a gaudir d’una bona tarda d’handbol.  Agraïm la presència dels equips convidats que van acceptar compartir la tarda de diumenge amb nosaltres, tot i ser cap de setmana de jornada esportiva oficial.

I com no, agraïm la presència de tots els seguidors i seguidores incondicionals dels nostres jugadors i jugadores que els ajuden a sortir a la pista amb una motivació addicional, la de donar BON HANDBOL. 


FOTOS CHRIBES INFANTIL MASCULÍ vs HANDBOL MARTORELLFOTOS I CHRIBES INFANTIL FEMENÍ vs HANDBOL IGUALADA