Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 11 de gener de 2015

10-01-15: CADET MASCULÍ vs COOP. SANT BOI

Sant Boi  30 - H Ribes Cadet masculí  33
Molt bona victòria davant el segon classificat que ens apropa a un punt d'ells. 
Cal diferenciar dos parts: La primera amb bones jugades col·lectives i dolenta finalització, resultat a la mitja part 17-15 pel Sant Boi i una segona amb poques jugades i bona finalització.


Bona defensa, recuperacions i contraatacs aprofitant l'extrem feble del rival per on han arribat la majoria dels gols .
El partit no ha començat be, 5-0 de parcial pel rival. No es jugava malament però, no finalitzàvem. Poc a poc hem anat agafant equilibri  i hem reduït la diferència a 2 a la mitja part. Es veia que el rival no era tan temible com deia la classificació i es podia guanyar el partit fent be les coses.
A la segona part ens hem aplicat molt bé en defensa (feia temps que no es veia) i només hem encaixat 13 gols, bona actuació a la porteria, ajudes defensives i també el desencert del rival en el llançament. De sortida ens hem posat 18-22 i ja fins al final s'han mantingut 2-3 gols de diferència pel Ribes. Ens han arribat a empatar a 24 aprofitant una exclusió però, ràpidament hem recuperat els 2 gols de marge. A falta de 2 minuts s'han apropat a 1 (30-31) per unes desafortunades decisions arbitrals però, s'ha mantingut la calma i la defensa fins al 30-33 final.
Proper partit contra el Poblenou, un rival de la part alta de la taula.