Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 16 de desembre de 2014

14-12-14: SANT MIGUEL vs CHRibes CADET MASCULÍ


Sant Miquel  28 - H Ribes Cadet masculí 34
Encara que pel resultat no ho sembli, quina manera de patir i quasi de llançar el partit. Com la setmana anterior, la falta de concentració - dos "pajaras" monumentals- i  la falta d'encert en el llançament (51% i això que vàrem fer 34 gols), el porter contrari només va fer 4 aturades en tot el partit, llançaments al pal o fora,
van complicar i de quina manera el partit.
S'ha començat jugant be i fent bones combinacions agafant avantatges de 3 gols i de 4 al minut 21 de la primera part (7-119. Llavors la primera desconcentració i en cinc minuts, empat a 11. Temps mort per rectificar i final de la primera part 13-15 amb un gol als últims segons.

La segona part ha començat com la primera agafant avantatge poc a poc fins arribar al 21-27 al minut 20. I de nou curtcircuit, errades  en tots el sentits del joc, atac, defensa, llançament,.. Resultat, empat 27-27 a falta de 3'25.  Temps mort del rival per posar-se pel davant. I canvi total de mentalitat. Primera jugada, bloqueig defensiu, contraatac i exclusió per un rival. Intensitat defensiva 2 recuperacions i dos gols mes. Parcial de 1-7 en els 3 minuts finals per el 28-34 però, que no amaga el mal partit realitzat.
Si es volen aconseguir coses, cal mantenir la concentració durant els 60 minuts i sobretot, millorar el llançament. Contra un bon equip no tindrem els 60 llançament com avui i amb aquest percentatges no arribarem ni als 20 gols.