Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimecres, 31 de desembre de 2014

21-12-2014: El nostre infantil masculí participa a la IX Edició del Torneig Llet Nostra.

Diumenge 21 de desembre el nostre infantil va poder gaudir d’un torneig en el que es van poder mesurar amb algun equip força competitiu i van tenir l’oportunitat de veure molta varietat d’equips a nivell tècnic, tàctic i físic de la seva mateixa generació. 
En el primer partit contra el OAR Gracia, el nostre infantil va sortir al camp a competir i es va notar. 
La defensa va ser bastant sòlida i l’atac molt fluid i contundent.Tot i errar alguns llançaments el partit va acabar a favor nostre 9-20.

El segon partit contra Sant Boi Cooperativa  (el guanyador del torneig), aquest cop el nostres petits guerrers, van sortir al camp amb nervis i algun que altre amb una mica de por. El nivell defensiu no va aparèixer gaire durant el partit, encara que el rival tenia un bon nivell ofensiu, els nostres no els hi van posar gaires dificultats. El nostre atac va ser dirigit pels nervis i la precipitació donant lloc a un atac poc fluid i gens efectiu, tot i que alguns jugadors van continuar fent un bon treball tant a nivell defensiu com ofensiu, però sobretot en el ofensiu, el resultat final va ser 8-14.

L’últim partit de la primera ronda va ser contra Esplugues i era necessari guanyar per poder passar a la següent fase. Els nostres nois van sortir al camp arrossegant les mateixes sensacions del partit que havíem jugat feia un parell de minuts contra els que serien els campions del torneig. El partit va estar més igualat que l’anterior, donat que l’Esplugues no tenia un nivell tan alt com el Cooperativa i tot i que no estaven jugant com ells saben, el partit estava força igualat i va ser una llàstima que un parell d’errors ens fessin perdre el partit i així el pas a la següent ronda, acabant el marcador  9-11.

Per concloure, l’experiència va ser molt positiva i constructiva: els nens van poder gaudir d’una jornada de competició de l’esport que practiquen i que tant els agrada i van poder fer-ho en la pista d’un equip professional com és el FCB, per últim agrair a tots els que han fet possible que els nostres infantils hagin pogut participar-hi... moltes gràcies!!!