Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 16 de desembre de 2014

14-12-14: MARTORELL vs INFANTIL MASCULÍ


Un dels partits mes crítics de la temporada el d’aquest passat dissabte, en el que el nostre infantil no va estar al nivell de treball que ens tenen acostumats.

 Durant la primera part el partit va estar igualat on la màxima renda negativa va ser al final de la primera part en el que van acabar els nostres perdent de dos gols.
Els nostres jugadors, en defensa, no van ser gaire contundents i sí poc actius, deixant passar als atacants amb molta facilitat. Va predominar l’atac passiu, en el que els jugadors es dedicaven a passar la pilota i no a mirar a porteria.

A la segona part van sortir amb una actitud una mica més activa però insuficient i de curta durada ja que després d’una estona van tornar a la actitud d’inici, fins als últims set minuts que van activar-se i van jugar com no ho havien fet en tot el partit i que va originar un conjunt de precipitacions que van augmentar la distància amb ells.


Ha sigut el pitjor partit de la temporada referent a actitud, esperem que hagi sigut una pedra al camí i que no torni  a passar, per tal que puguin i puguem gaudir del seu joc col·lectiu i de la seva sòlida defensa que estaven fent fins aquest partit.
ÀNIMS INFANTIL MASCULÍ I A TREBALLAR DUR SI VOLEM PASSAR A LA SEGÜENT FASE, JA QUE EL QUE HAVÍEU ACONSEGUIT  NO VA SER PER SORT, SINÓ PER TOT EL TREBALL QUE HEU FET PER PODER-HO ACONSEGUIR.